Главният лекар на болницата в град Порто Алегре в Бразилия д-р

...
Главният лекар на болницата в град Порто Алегре в Бразилия д-р
Коментари Харесай

Д-р Пауло Убиратан втрещи медицината: В никакъв случай не спирайте алкохола

Главният доктор на болничното заведение в град Порто Алегре в Бразилия д-р Пауло Убиратан напълно отхвърля всичко това, което до момента са ни казвали, че е потребно за здравето. В изявление за локална телевизия, той споделя шокиращи обстоятелства за обмяната на веществата и за по този начин модерния през последните години здравословен метод на живот.
Специалистът безусловно оборва считаните за константа правила за дългоденствие като диетата, тичането за здраве и въздържанието от алкохол. Той споделя, че упражненията за сърдечносъдовата система не удължават живота, а вегетарианството в действителност е безсмислено. “В сърцето е заложен ресурс от устойчивост за осъществяване на избран брой мускулни контракции. Не ги хабете за правене на извършения “, споделя препоръките си лекар Убиратан. Припомняме изявлението на бразилския специалист по отношение на идната дълга серия празнични дни.

 Д-р Пауло Убиратан.

Д-р Убиратан, твърди се, че упражненията за сърдечносъдовата система удължават живота, това правилно ли е?
Сърцето е основано, с цел да извършва избран брой съкращения. Не ги похабявайте за извършения. Вашият витален интервал ще изтече без значение от метода на потребление на сърдечните съкращения. Това е все едно да твърдите, че можете да удължите живота на колата си, като я карате с по-висока скорост. Искате да живеете по-дълго? Спете и уважавайте сиестата.

Трябва ли да се спре консумирането на алено месо и да се ядат повече плодове и растителна храна?
Необходимо е да се разбере тактиката на успеваемостта на храненето. Какво ядат кравите? Трева и царевица. Така че една пържола в действителност е най-ефективният метод да предоставите растителна храна на своя организъм. Предпочитате да приемате зърнени храни? Тогава яжте пилешко.

Следва ли да се понижи използването на алкохол?
В никакъв случай! Виното се подготвя от плодове. Брендито – това е дестилирано вино. Това значи, че от плодовете е отстранена водата по този начин, че да извличате оптималната изгода от тях. Бирата пък се прави от ечемик. Затова не се лишавайте и от нея.

Каква е изгодата от постоянните спортни тренировки?

Моята философия е такава: в случай че няма болежка – не правете нищо. Вие сте си добре.

Вреди ли консумирането на пържено?
В днешно време храната се пържи най-вече в олио. Което е с растителен генезис и продуктите, които се подлагат на пържене, се напояват с него. Как може да бъде нездравословна спомагателната растителна храна?

Как фитнесът оказва помощ да се понижи наднорменото тегло?
Абсолютно по никакъв начин. Единственият резултат от упражненията за мускулите е, че се усилват техните размери.

Шоколадът нездравословен ли е?
Шоколадът се състои главно от какао – също растителна храна. Прекрасен артикул, използването на който ви доставя приятност и благополучие. Животът не би трябвало да бъде пътешестване към гроба за да пристигнете там в положително здравословно положение, с привлекателна и добре съхранила се осанка. Най-добре е да тръгнете по пътя с чаша бира в едната ръка и апетитен сандвич в другата и да го завършите след безпределно упражняване на секс, с изцяло изтощено, употребявано тяло. И да признаете най-после, че това е било едно прелестно странствуване и в действителност си е коствало да го изживеете.

Какво бихте ни посъветвали още?
Ако дългото вървене пешком беше толкоз потребно, то пощальоните щяха да са безсмъртни. Косатките плуват цялостен живот, ядат риба и пият вода, само че все пак са дебели. Зайците бягат и скачат без отмора, само че живеят не повече от 15 години. Костенурките са бавни и мудни, не бягат и нищо не вършат, само че все пак живеят по 450 години.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да започнете нова диета или да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР